1. Početna
  2. Posuđe
  3. Gus pekači

Lava četvrtasti pekač s integriranim ručkama

LAVA
  • Šifra: L367236
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: mat žuta
  • Materijali: lijevano željezo (gus)
  • Dimenzije: 26x40 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: LAVA
  • Cijena: 97,65 €

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu.

Tajna okusa jela kuhanih u Lava posuđu krije se u težini posuđa. Sa svojom inovativnom tehnologijom i dizajnom, vaša Lava zadržava toplinu i ravnomjerno ju raspoređuje. Potičući uštedu energije, vaša Lava je prijateljska i za okoliš i za vaš džep. Vaša Lava koja se može reciklirati i bez kancerogenih spojeva, korak je koji možete poduzeti u svojoj kuhinji za zdrav život i održiv okoliš.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV P TP 2640 K0
Kvalitetan i masivan pekač od gusa s finom završnom obradom i 3 sloja emajla
Baza 5 mm, rub 4 mm
Unutarnja dimenzija 26x40 cm, visina 6,3 cm
Kapacitet 4,86 l
Vanjske dimenzije 26x47 cm

Lava-2023-rasprodaja

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi