1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Setovi suđa

Korkmaz Imperial 92 dijelni set/servis za jelo s bogatim uzorcima

Korkmaz
  • Šifra: A8176
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 8.150,00 kn

Opis

Svaki komad ovog posuđa pravo je umjetničko djelo koje će prezentaciju vaše hrane učiniti savršenom. Bone porculan puno je izdržljiviji od standardnog porculana zahvaljujući posebno oblikovanoj glini s finim, transparentnim strukturama i elegantnim izgledom.

Tehničke karakteristike

Set se sastoji od: 12 tanjura za serviranje, 12 velikih plitkih tanjura, 12 dubokih tanjura, 12 tanjura (zdjelica) za juhu, 12 desertnih tanjurića, 12 tanjurića za kruh, 2 poslužavnika od 31 cm, 2 poslužavnika od 26 cm, 6 posuda za salatu od 21 cm, 1 + 1 zdjela za juhu s poklopcem, 2 duboke zdjele za salatu, 1 + 1 posudica za umake, 2 + 2 posudica za sol i papar. Ne prati u perilici posuđa niti koristiti u mikrovalnoj pećnici.
Set od 92 dijela
Za 12 osoba
Vrhunski BONE CHINA porculan

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi