Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Grill

Korkmaz Castron električni grill toster

Korkmaz
  • Šifra: A324-04
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: siva
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 1.101,00 kn

Opis

Uz Korkmaz Castron moguće je pripremiti ukusne tosteve, ali i meso, povrće ili ribu s roštilja. Zahvaljujući funkciji laganog prešanja, pomaže vam pripremiti hranu bez masnoća. Korkmaz Castron zahvaljujući automatskoj kontroli topline troši manje električne energije. Rešetke se lako mogu ukloniti i očistiti. Ima višenamjenske značajke kuhanja i prženja. Budući da su rešetke presvučene nezapaljivim PTFE materijalom, hrana se neće lijepiti na rešetku. Uz svojstva tostiranja, uređaj se može koristiti i za roštiljanje kada se postavi u položaj roštilja.

Tehničke karakteristike

Snaga: 1800 W
Materijal rešetke: lijevani aluminij
Automatsko reguliranje temperature
Posebne rešetke za lakši protok masnoća
indikatori za kontrolu temperature
Postupno reguliranje topline
Kapacitet 6 tosteva
Vatrootporna skidiva rešetka
PTFE neljepljivi sloj s granitnim efektom

Katalog-DK-MKA

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi