1. Početna
  2. Kava
  3. Aparati za kavu

Korkmaz Caffe aparat za tursku kavu, za 4 šalice

Korkmaz
  • Šifra: A860-07
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: ABS
  • Dimenzije: 400 W
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 94,50 €

Opis

Novost na tržištu aparata za kavu!

Ovaj je aparat za kavu idealan za kućanstva i urede.

Korkmaz Kahvekolik aparat za tursku kavu revolucionaran je uređaj koji se potpuno razlikuje od ostalih aparata za kavu. Njegov cilj nije brza priprema kave, već upravo suprotno.

Dizajniran s Thermo Balance tehnologijom, Kahvekolik djeluje na nižoj snazi i sprema ukusne kave posebnog okusa, čuvajući aromu zrna kave.

Brže, bolje, štedljivije

S našim aparatima za kavu imat ćete jednak užitak i doživljaj svoje omiljene arome i jednostavniju, sigurniju i štedljiviju pripremu kave. Ne morate se više brinuti hoćete li uhvatiti pravi trenutak prije nego li vam pokipi kava, ne morate više čekati dok voda zavrije, Korkmaz aparati daleko brže zagrijavaju vodu i usput štede energiju. I nije nevažno, kod pripreme turske kave s ovim aparatom nema dodatnog plastičnog otpada kao kod drugih aparata za kavu!

Priprema kave

U posudu dodajte kavu i vodu (po želji šećer i ostale arome), ovisno o broju ljudi, i dobro promiješajte. Postavite posudu za kavu na za to predviđeno mjesto i lagano dodirnite gumb. Kada signalna lampica na gumbu postane crvena, kava je u fazi pripreme, a kada zasvijetli zeleno, kava je spremna. Uređaj će zvučno upozoriti 5 puta da je kava spremna. Aparat se automatski isključuje nakon 6. upozorenja.

Video proizvoda

Ideje za pripremu najfinije turske kave

Tehničke karakteristike

Snaga 400 W
Kapacitet 4 šalice kave
Posuda za kavu od inoxa
Ostali materijali: aluminij i plastika
Senzor protiv preljevanja
Automatsko isključivanje
Jednostavno korištenje jednim gumbom

Katalog-DK2024-caffe

Katalog-DK2024-MKA

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi