1. Početna
  2. Pribor za jelo
  3. Dječji pribor
Korkmaz Bambini 4u1 dječji porculanski set

Korkmaz Bambini 4u1 dječji porculanski set

Korkmaz
  • Šifra: A730
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Boja: vodeni konj
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 165,00 kn

Opis

Kolekcija Bambino serije, koju je dizajnirao Korkmaz raznobojnim uzorcima i izvanrednim likovima iz crtića, namijenjena je najmlađima kako bi im uživanje u hrani podigli na jedan sasvim drugi nivo! KORKMAZ BAMBINI 4u1 dječji porculanski set sastoji se od tanjurića, šalice, zdjelice te stalka za jaje.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi