1. Početna
 2. Posuđe
 3. Setovi posuđa

Korkmaz Alfa 9u1 set posuđa

Korkmaz
 • Šifra: A1660
 • Dostupnost: Dostupno
 • Boja: srebrna
 • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
 • Model: pogodno za indukciju
 • Proizvođač: Korkmaz
 • Cijena €:126,00 € 180,00 €
  Cijena kn:(949,35 kn) (1.356,21 kn)
 • Ušteda: -30%
 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 126,00 € (949,35 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Katalog-DK2023-set

Tehničke karakteristike

Korkmaz Alfa devet je dijelni set posuđa izrađen od nehrđajućeg čelika 18/10, dok su poklopci s ručkama od nehrđajućeg čelika 18/10, otpornih na toplinu.

Pažljivo polirane vanjske površine koje održavaju sjaj. Solar Base sustav koji osigurava homogeno provođenje topline te pruža maksimalnu uštedu vremena i energije.

Prije prve uporabe očistite vrućom vodom i tekućinom za pranje. Posuđe neostavljajte prazno na zagrijanom štednjaku.

Zahvaljujući ravnim poklopcima, serija posuđa Alfa ne zauzima puno prostora u perilici posuđa.

Set se sastoji od

- malog lonca promjera 16 cm, visine 9 cm, kapaciteta 1,8 l, lonca promjera 20 cm, visine 11 cm, kapaciteta 3,5 l, lonca promjera 24 cm, visine 8 cm, kapaciteta 3,5 l, lonca promjera 24 cm, visine 12 cm, kapaciteta 5,5 l i tave promjera 24 cm, visine 6 cm, kapaciteta 2,7 l
- četiri poklopca

Pogodno za indukcijske ploče i perilicu posuđa.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi