1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi lonaca

Korkmaz Alfa 9u1 set posuđa

Korkmaz
  • Šifra: A1660
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 185,50 € (1.397,65 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Set se sastoji od
- malog lonca promjera 16 cm, visine 9 cm, kapaciteta 1,8 l, lonca promjera 20 cm, visine 11 cm, kapaciteta 3,5 l, lonca promjera 24 cm, visine 8 cm, kapaciteta 3,5 l, lonca promjera 24 cm, visine 12 cm, kapaciteta 5,5 l i tave promjera 24 cm, visine 6 cm, kapaciteta 2,7 l
- četiri poklopca
Pogodno za indukcijske ploče i perilicu posuđa.
Korkmaz Alfa devet je dijelni set posuđa izrađen od nehrđajućeg čelika 18/10, dok su poklopci s ručkama od nehrđajućeg čelika 18/10, otpornih na toplinu.
Pažljivo polirane vanjske površine koje održavaju sjaj. Solar Base sustav koji osigurava homogeno provođenje topline te pruža maksimalnu uštedu vremena i energije.
Prije prve uporabe očistite vrućom vodom i tekućinom za pranje. Posuđe neostavljajte prazno na zagrijanom štednjaku.
Zahvaljujući ravnim poklopcima, serija posuđa Alfa ne zauzima puno prostora u perilici posuđa.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi