1. Početna
  2. Posuđe
  3. Wokovi

Ken Hom Classic Non-stick čelični mini wok

Ken Hom
  • Šifra: KH320001
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: ugljični čelik
  • Dimenzije: 20 cm
  • Model: nije pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Ken Hom
  • Cijena: 25,50 € (192,13 kn)

Opis

Vrlo lagan wok od ugljičnog čelika s dvoslojnim nepropusnim ne-ljepljivim slojem. Namijenjen je prženju na visokim temperaturama. Unutrašnjost i vanjska strana woka presvučeni su robusnim premazom za dugotrajnu izdržljivost. Ravna podloga woku osigurava dobru ravnotežu pa ga možete koristiti na plinskim, električnim i keramičkim pločama. Napravljen je od ugljičnog čelika debljine 1,4 mm koji nudi izvrsnu toplinsku provodljivost, što ga čini idealnim za visoku toplinu, tj. za brzo kuhanje. Wok ima dugu drvenu dršku koja omogućava lako rukovanje ali i daje ravnotežu woku.

Kako bi se produljilo trajanje ne-ljepljivog premaza, preporučuje se uporaba drvenih ili silikonskih pomagala. Povremeno na unutarnje stijenke nanosite tanak sloj biljnog ulja kako biste spriječili hrđanje. Velika metalna kukica na kraju drške omogućuje jednostavno skladištenje.

Na samom početku pripreme hrane wok postavite u sredinu izvora topline i lagano ga zagrijavajte biljnim uljem. Nakon što ulje zavri, dodajte odabrane sastojke i počnite s kuhanjem.

Nije prikladan za stroj za pranje posuđa. Preporučeno je ručno pranje vrućom vodom i blagim deterdžentom. Nemojte koristiti prašak, abrazivna sredstva ili metalne četke jer mogu oštetiti nepropusni premaz. Temeljito osušite čistom krpom.

Tehničke karakteristike

Prije prve uporabe jednostavno operite wok blagim deterdžentom i isperite vodom. Osušite papirnatim ručnikom ili krpom.
Ken Hom wok ne možete staviti u pećnicu ili na roštilj zbog materijala ručke
Lagani wok od ugljičnog čelika debljine 1,4 mm
Dvoslojni neljepljivi premaz
Ravno dno za bolji balans
Jednostavno korištenje
Pogodno za plin, struju i staklokeramiku
Drvena ručka sa zakovicama
Omča za lakše spremanje
Preporučeno je ručno pranje bez abrazivnih i metalnih sredstava
Wokovi nisu sigurni za metalan pribor, koristite drveni ili silikonski pribor

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi