1. Početna
  2. Posuđe
  3. Wokovi

Ken Hom Classic Non-stick aluminijski wok

Ken Hom
  • Šifra: KH430006
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: lijevani aluminij
  • Dimenzije: 30 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Ken Hom
  • Cijena: 66,00 € (497,28 kn)

Opis

Kuhanje u woku je jednostavno, brzo i zdravo. Pripremite sve sastojke prije nego što počnete kuhati, jer će kuhanje u woku potrajati samo nekoliko minuta.

Nakon što je sve nasjeckano i spremno za dodavanje u wok, dodajte malo ulja i zagrijte ga, pa počnite s kuhanjem.

Ako tijekom kuhanja sadržaj izgleda suho, pokušajte dodati malo vode ili temeljca, a ne i ulja.

Lagani aluminijski wok s troslojnim premazom koji se ne lijepi, dizajniran za prženje uz miješanje na visokim temperaturama i s manje ulja. Wok promjera 30 cm presvučen je iznutra i izvana kako bi pružio robusnu zatvorenu prevlaku za dugotrajnu učinkovitost. Ravna podloga osigurava da wok bude dobro uravnotežen. Sastoji se od čvrstog aluminija dizajniranog za brzo i održavano provođenje topline. Idealno za visoku temperaturu, veliku brzinu kuhanja.

Tehničke karakteristike

Troslojni zaštitni sloj bez štetnih PFOA spojeva
Ravno dno za dobar balans
Pogodno za plinske, električne i keramičke štednjake
Dostatno za 3-4 porcije
Pogodno za perilicu
Promjer 30 cm
Wokovi nisu sigurni za metalan pribor, koristite drveni ili silikonski pribor

Kako koristiti wok na indukcijskoj ploči?
Počnite na srednje jakoj vatri kada zagrijavate wok. Indukcijske ploče se mogu vrlo brzo zagrijati, stoga ih zagrijte do sredine. Sjajna stvar kod indukcijskih ploča je ta što možete precizno kontrolirati toplinu. Ipak, trebali biste pokušati testirati kontrole temperature kako biste osjetili koliko brzo reagiraju na vaše promjene.

Kako mogu spriječiti da wokom ne oštetim keramičku ili indukcijsku ploču?
Ako tijekom pripreme jela želite protresti sadržaj woka, uvijek podignite cijeli wok, protresite i zatim odložite. Nemojte zveckati wokom na indukcijskoj površini jer će to uzrokovati ogrebotine na ploči. Kada vruć wok stavljate na neku drugu površinu (npr. na stol), uvijek koristite podmetač.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi