1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Kamado roštilji

Kamado Joe Classic II 18" keramički roštilj na ugljen s postoljem, 46 cm

Kamado Joe
  • Šifra: KJ23RHC
  • Dostupnost: Na upit
  • Boja: crvena
  • Materijali: keramički roštilj
  • Dimenzije: 18 in/46 cm
  • Model: kamado roštilj i dimilica
  • Proizvođač: Kamado Joe
  • Cijena: 1.727,90 €

Opis

NAPOMENA: ukoliko nije dostupno, rok isporuke od 30 do 90 dana. Narudžba se obrađuje isključivo nakon zaprimljene uplate.

Kamado Joe Classic II je roštilj, pušnica i pećnica u jednom, spreman za korištenje u roku 15 minuta. 3 cm debela robusna keramika odlično regulira i održava toplinu roštilja i omogućuje pečenje kod niskih i ekstremno visokih temperatura (107-399 stupnjeva). Izvrsna poroznost keramike odlično održava vlažnost mesa, zato je pečena hrana nevjerojatno sočna, obogaćena s pravom aromom roštilja.

Divide & Conquer jedinstven fleksibilan sustav pečenja omogućuje pripremu hrane na dvije ili čak tri razine, na direktnoj ili indirektnoj toplini u isto vrijeme. Tako ukupna površina pečenja na standardnom Kamado Joe roštilju promjera 46 cm iznosi nevjerojatnih 1613 cm2.

Poboljšanja u odnosu na Classic:
Potpuno novi ventil poklopca
Stope za dizanje poklopca
Zasun od nehrđajućeg čelika
Novi firebox
Posuda za pepeo
Žičana brtva sa staklenim vlaknima

Roštilji Kamado Joe su pojam kvalitete. Kvalitetni materijali i unikatna tehnička rješenja su razlog, da ćete od sada kupovati jedino Kamado Joe roštilje. Keramički dijelovi imaju doživotno jamstvo, metalni dijelovi pet godina, a termometar godinu dana. Za profesionalnu upotrebu.

Serijska oprema: fleksibilan sustav pečenja Divide & Conquer, keramički deflektor topline, sklopljive police, stalak za roštilj od galvanskog kovanog čelika s kotačima koji imaju kočnice, držač za rešetku, greblica za otklanjanje ugljena.

Tehničke karakteristike

Tijelo roštilja od keramike otporne na visoke temperature, vanjština od keramičke glazure.
Stalak za roštilj od galvanskog kovanog čelika s kotačima koji imaju kočnice.
Veliki termometar s oznakama temperaturnih zona.
Sklopljive police za odlaganje od polietilena visoke gustoće.
Ručka za dizanje od polietilena visoke gustoće.
Fleksibilan sustav pečenja koji obuhvaća nastavak, dvije polovine rešetaka od nehrđajućeg čelika i dva polovna deflektora topline.
Odvojiv spremnik za pepeo.
Gorište i zračni ventil od kovanog željeza.
Ognjeni obruč - keramika otporna na visoke temperature.
Ventilacijska vratašca od nehrđajućeg čelika.
Dimenzije roštilja (š, v): 118 cm x 122 cm
Promjer rešetke: 46 cm
Težina: 105 kg
Temperaturni raspon: 107-399 C
Broj odela: KJ23RHC

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi