1. Početna
  2. Daske i stalci
  3. Antibakterijske daske

Joseph Joseph Cut&Carve Extra Large višenamjenska kuhinjska daska

Joseph Joseph
  • Šifra: J60210
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crvena
  • Dimenzije: 47x33 cm
  • Proizvođač: Joseph Joseph
  • Cijena: 42,50 €

Opis

Funkcionalan pribor za domaćinstvo renomiranog svjetskog proizvođača JosephJoseph. Pod ovom se markom proizvode inovativni i funkcionalni proizvodi ne samo za kuhinju, već i za područja koja se tiču alata za čišćenje i gospodarenja otpadom. Svaki pojedini proizvod rezultat je razvoja čiji je cilj bio maksimalno podići funkcionalnost, sigurnost i vizualni aspekt. Dobiveni proizvodi potiču entuzijazam i donose radost, ne samo svojim razigranim dizajnom, već i iznenađujućom praktičnošću u koju ćete se zaljubiti već pri prvom korištenju. Od skromnih početaka, tvrtka je postala nagrađivana međunarodna kuća za kućanstvo koja prodaje u više od 100 zemalja širom svijeta s uredima u Londonu, New Yorku, Parizu, Düsseldorfu i Tokiju.

Tehničke karakteristike

Višestruke funkcije, pametan dizajn.
Cut&Carve Plus nudi više namjena u pametnom dizajnu.
Jedna strana ima integriranu dršku za meso za dodatnu pomoć pri rezanju, dok druga pruža glatku površinu za rezanje za sve druge vrste namirnica.
Još više pametnih detalja poput podignutih rubova za skupljanje i kuteva za jednostavno izlijevanje.
Ako je pečenje na meniju, poželjet ćete Cut&Carve Plus na radnoj ploči.
Jedinstvena nakošena baza i podignuti rubovi pomažu u hvatanju mrvica i sokova,
Integrirani držač za meso s jedne strane i glatka površina za rezanje s druge strane.
Kutevi za jednostavno izlijevanje.
Ručke od nehrđajućeg čelika za jednostavno podizanje i nošenje.
Neklizajući rubovi
Pogodno za perilicu.
Dimenzije 2,5x47,1x33,4 cm
Težina 1,063 kg
Napomena: ovaj proizvod nije deklariran kao otporan na rezanje i tragove noža, niti podliježe garanciji od strane proizvođača. Daska je od meke plastike kako noževi ne bi postali tupi (knife friendly).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi