1. Početna
  2. Posuđe
  3. Wok

de Buyer Mineral B wok, 24 cm

DE BUYER
  • Šifra: 5618.24
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: čelik
  • Dimenzije: 24 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 399,00 kn (52,96 €)

Opis

De Buyer, francuska kvaliteta! Savršen wok za brzu i zdravu pripremu hrane sa smanjenim udjelom masnoća. Ergonomska ručka od ravetiranog željeza, zakrivljena i zakovana za lako rukovanje. Posuda woka napravljena je od kvalitetnog MINERAL B željeza obloženog pčelinjim voskom kako bi se dobio zaštitni premaz protiv oksidacije. Wok se brzo zagrijava i daje ujednačenu difuziju topline što omogućuje Maillardovu reakciju. Wok ima ravno dno malog promjera ali je vrlo stabilan. Wok je prije prve uporabe potrebno sezonirati, tj. prethodno zagrijati na malo masnoće. Održava se pranjem u toploj vodi nakon čega se obriše suhom krpom te premaže biljnim uljem. Wok nakon uporabe treba spremiti na suho mjesto. Nemojte koristiti deterdžente ili ga stavljati u perilicu posuđa. Za sve grijače podloge, uključujući indukciju.

Tehničke karakteristike

Promjer 24 cm, promjer baze 8 cm. Visina 9 cm.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi