1. Početna
  2. Posuđe
  3. Tave
De Buyer Inocuivre First Classe tava za pirjanje

De Buyer Inocuivre First Classe tava za pirjanje

DE BUYER
  • Šifra: 6462.24
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: bakar
  • Model: nije za indukciju
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 2.880,00 kn

Opis

Ravna tava za pirjanje idealna za brzo karameliziranje jela, pirjanje malog povrća i komadića mesa. Ravni niski rubovi osiguravaju dobro isparavanje vlage i izvrsnu karamelizaciju sokova.

Vrhunsko bakreno posuđe iz linije Inocuivre. Prestižan i plemenit asortiman idealan za flambiranje i posluživanje. Inocuivre serija izrađena je od 90% bakra i 10% nehrđajućeg čelika oznake AISI 304. Bakar s vanjske strane odlično provodi toplinu što omogućuje posuđu brzo postizanje jako visoke temperature. Nehrđajući čelik s unutarnje strane omogućuje lako korištenje i jednostavno održavanje. Nakon svake upotrebe unutrašnjost oprati ručno, dok je bakar nakon svake uporabe, a najmanje jednom mjesečno, potrebno premazati/polirati pastom za bakar. Pogodno za sve grijače površine OSIM indukcijskih. Ne prati u perilici posuđa.

Tehničke karakteristike

Promjer 24 cm
Visina 7 cm
Kapacitet 3,1 l

Katalog-DEBUYER-bakar

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi