1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Kuhala

Brandani Techno Sous vide kuhalo

Brandani
  • Šifra: B53364
  • Dostupnost: Dostupno
  • Dimenzije: 100 W
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 1.359,00 kn

Opis

Sous vide, izraz poznat i kao dugotrajno kuhanje na niskim temperaturama, metoda je kuhanja pri kojoj se hrana stavlja u plastičnu vrećicu ili staklenu posudu i kuha u vodenoj kupelji dulje od uobičajenog vremena kuhanja na točno reguliranoj temperaturi.

Regulacija temperature vrenja nikada nije bila lakša. Brandani Sous vide kuhalo jamči apsolutnu preciznost. Samo postavite željenu temperaturu, uronite kuhalo u željenu posudu za kuhanje do naznačene razine i pričekajte. Voda će dosegnuti optimalnu granicu.

Potražite u našoj ponudi i Brandani uređaj za vakuumiranje (šifra B53492) i vrećice za vakuumiranje (šifra B85017) koje će vam zasigurno dobro doći za Sous vide način kuhanja.

Tehničke karakteristike

Vodootporna tehnologija
Visoko precizan sustav regulacije temperature
Snaga: 100 W
Napon 220/240 V 50 Hz

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi