1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Pekači
Brandani Techno pekač za palačinke s priborom

Brandani Techno pekač za palačinke s priborom

Brandani
  • Šifra: B52213
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 355,00 kn (47,12 €)

Opis

Odličan električni pekač najfinijih palačinki s neljepljivom površinom. Sadrži posebnu tipku za reguliranje temperature i vrlo prikladan svjetleći indikator početka i kraja ciklusa pečenja. Da biste bili dobar majstor za palačinke sve što trebate su pravi alati, a u ovom setu dobit ćete i specijalnu drvenu lopaticu za okretanje i skidanje palačinki te valjak za širenje smjese.

Tehničke karakteristike

Dimenzije 30x6,5 cm
Težina 1,49 kg
220/240 V - 50/60 Hz
Snaga 1100/1300 W
Neprianjajuća ploča
Drveni pribor za obradu palačinki
Gumb za reguliranje temperature
Žaruljice za uključivanje / isključivanje
Doseg max temperature u roku 3 minute
Katalog-MKA-ostalo

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi