1. Početna
  2. Pribor za jelo i noževi
  3. Setovi pribora
Brandani Peonia 6u1 set desertnih vilica

Brandani Peonia 6u1 set desertnih vilica

Brandani
  • Šifra: B53258
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: šarena
  • Materijali: nehrđajući čelik/keramika
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 26,00 €

Opis

Brandani Gift Group poznata je tvrtka s bogatom tradicijom koja njeguje iskustvo, stalnu pažnju prema novim trendovima, dobar ukus i svjesnost tržišta, stvarajući širok asortiman elegantnih i inovativnih artikala za darivanje i dom. Njihov prepoznatljivi talijanski stil, duboko ukorijenjen u Toskani, osvaja globalnu publiku, posebno elitne kupce koji cijene sofisticiranu izradu. Njihova linija proizvoda odražava dinamičnost tvrtke, prikazujući prilagodljivost promjenama na tržištu uvodeći linije koje anticipiraju nove trendove, naglašavajući spoj estetike i funkcionalnosti.

Tehničke karakteristike

Vrlo elegantan 6u1 set desertnih vilica s fino ukrašenom keramičkom ručkom
Uljepšat će vaš stol šireći ljepotu božura
Cvijet koji nadahnjuje kolekciju ukrašava površinu, zajedno s ukrasima u nježnim nijansama: od ružičaste do bijele, do sive i zelene
Ljubav i delicija spremne na stolu, za jedinstveni trenutak koji ćete podijeliti s kim god želite
Materijal: nehrđajući čelik i keramika
Duljina 15,5 cm
Perivo u perilici posuđa: da

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi