1. Početna
  2. Noževi i pribor
  3. Setovi noževa
 Brandani ANTI STICK set od 6 višebojnih inox noževa za odrezak

Brandani ANTI STICK set od 6 višebojnih inox noževa za odrezak

Brandani
  • Šifra: B83201
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 109,00 kn136,00 kn
  • Ušteda: 27,00 kn (-20%)
  • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 109,00 kn

Opis

BRANDANI set od 6 višebojnih inox noževa za odrezak. Dužina noža 24 cm. Ergonomska drška od TPR plastike. Iako su namijenjeni rezanju odrezaka, bez problema ćete ih koristiti i za ostale vrste mesa. Osim toga, drške u 6 boja (crvena, narančasta, žuta, zelena, plava i ljubičasta) dat će vašoj kuhinji posebnu, razigranu notu.

Tehničke karakteristike

Duljina 24 cm.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi