1. Početna
  2. Kava
  3. Kafetijere i dodaci
Bialetti Oceana Moka Express kafetijera, 18 šalica

Bialetti Oceana Moka Express kafetijera, 18 šalica

Bialetti
  • Šifra: BL0001167/OC
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: aluminij
  • Dimenzije: 810 ml
  • Model: nije za indukciju
  • Proizvođač: Bialetti
  • Cijena: 88,00 € (663,04 kn)

Opis

Bialetti je povezao ikoničnu Moka Express kafetijeru s Oceanom, svjetskom organizacijom posvećenom zaštiti oceanskih ekosustava koja usmjerava pozornost na onečišćenje plastikom za jednokratnu upotrebu. Moka Express je kafetijera (aparat za izradu kave) koja ima 100% ekološki održiv sustav pripreme kave - takozvani Zero Waste. Jedini proizvedeni otpad je talog od kave koji je 100% biorazgradiv i kompostibilan. Nadalje, za pranje ove kafetijere nisu potrebni kemijski deterdženti. I posljednje, ovaj aparat za kavu traje najmanje 10 godina, što predstavlja tkzv. zelenu investiciju.

Kako bi vaša kafetijera dugo godina ostala ispravna preporučuje se ručno pranje toplom vodom bez kemijskih deterdženata. Također, kafetijere su namijenjene isključivo korištenju vode i kave, nikada u njih nemojte ulijevati druge tekućine osim vode ni stavljati ništa osim kave. Neka vaša Bialetti kafetijera uvijek bude dobro zatvorena, ispravna i neoštećena kada ju upotrebljavate.

Tehničke karakteristike

Promjer baze 116 mm. Visina 320 mm. Kapacitet 810 ml.Kako pripremiti savršeni espresso?

1. Započnite ulijevanjem vode sobne temperature u kotao Moka kafetijere, do razine sigurnosnog ventila. Kako vaša kava ne bi postala previše vodenasta, nemojte je puniti preko ove razine.
2. Sada odaberite željenu mješavinu mljevene kave. Oprez! Smjesa mora biti posebno mljevena za Moka kafetijeru i ne pretjerano fina. Obilno napunite lijevak, bez pritiskanja kave.
3. Mala tajna? Regulirajte vatru na nisku i dajte si vremena, jer vrijedi pričekati nekoliko minuta duže kako biste mogli uživati u izvrsnoj kavi. Kada se kava potpuno podigla u sabirnu komoru, isključite vatru.
4. Sada slijedi ključni trenutak - kušanje. Kako biste u potpunosti uživali u aromama, savjetujemo vam da kavu pijete čim se ulije u šalicu.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi