1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Plinski roštilji

Barbecook Spring 3212 plinski roštilj

Barbecook
  • Šifra: 2233212000
  • Dostupnost: U dolasku
  • Model: plinski roštilj
  • Proizvođač: Barbecook
  • Cijena: 2.995,00 kn6.030,00 kn
  • Ušteda: 3.035,00 kn (-50%)

Opis

Spring 3212 najprodavaniji plinski roštilj u Hrvatskoj!

Ovaj roštilj pruža sve najbolje što Barbecook nudi, izdržljivost i jednostavnost.

Koje su prednosti plinskog roštilja Spring 3212?

Ovu vrstu roštilja možete upogoniti vrlo jednostavno i za kratko vrijeme. Bez gubitka vremena, možete odmah započeti! Nadalje, na plinskom roštilju možete pripremiti brojna jela: klasična BBQ kobasica, pizza ili čak kolač, sve je to moguće.

Zahvaljujući emajliranom poklopcu i ugrađenom termometru, zadržavate maksimalnu kontrolu nad svojim jelom. Rešetke Spring 3212 plinskog roštilja sastoje se od emajliranog lijevanog željeza, savršenog za dobro i ravnomjerno prženje sastojaka.

Imate li na roštilju nekoliko sastojaka i jedan od njih je već spreman? Samo ga stavite na rešetku za zagrijavanje i pričekajte dok ostali sastojci ne budu spremni! Masnoće iz vaših pripravaka sakupljaju se u ladici za kapanje koju možete prati u perilici posuđa koja je integrirana u vaš plinski roštilj.

Spring 3212 roštilj na plin također ima dva kotača, što olakšava kretanje roštilja.

Kako funkcionira plinski roštilj Spring 3212?

Paljenje plinskog roštilja Spring 3212 vrlo je jednostavno. Prvo otvorite poklopac plinskog roštilja, a zatim otvorite slavinu plinske boce. Dajte plinu trenutak da cirkulira unutar vašeg plinskog roštilja. Zatim okrenite upravljačke gumbe u najviši položaj. Oni su povezani s različitim plamenicima vašeg roštilja. Kad vidite plamen, zatvorite poklopac i pustite da se aparat zagrijava oko 10 do 15 minuta.

Nakon toga roštiljanje može početi!

Tehničke karakteristike

Zahvaljujući Barbecook Spring plinskom roštilju, vaše prvo iskustvo roštiljanja bit će savršeno. Ovaj roštilj pruža sve najbolje što Barbecook nudi, izdržljivost i jednostavnost. Izdržljive rešetke od lijevanog željeza (gusa) bolje zadržavaju toplinu, a hrani daju savršen okus i izgled. Spring ima sigurno, elektroničko paljenje te je opremljen novim gumbima i termometrom. Sadrži skladišni prostor. Spring je savršen početak novog poglavlja vašeg roštiljanja.

Standardna oprema Spring 3212 plinskog roštilja

Plinski roštilj Spring 3212 opremljen je s tri plamenika i tri rešetke, svaka dimenzija 24 cm x 43 cm. Ovim roštiljem možete opslužiti oko 10 osoba. Spring 3212 ima jednu fiksnu bočnu policu (stolić) i jedan bočni plamenik. Na primjer, bočni plamenik može biti koristan za izradu umaka ili priloga. Nadalje, ovaj je roštilj opremljen ormarićem s vratima i prostorm s vrvratima i prostorm s vratima i prostorom za odlaganje. Također je lijepo znati da se ovaj plinski roštilj može kombinirati s Barbecook rotisserie setom (ražnjem).

Dimenzije: 133x58x115 cm
Broj porcija: 10
Grill površina: 3x(24x43) cm
Materijal rešetke: emajlirano lijevano željezo
Broj plamenika: 3 (11,4 kW)
Bočni plamenik: da (2,3 kW)
Termometar: da
Dinamička grill jezgra: ne
Elektronsko paljenje: da
Spremnik s vratima: da
Ladica: ne
Gastronomska posuda: ne
Mogućnost ražnja: da (ražanj se kupuje zasebno)
Plinska boca: ne
Plinski regulator: ne (kupuje se zasebno)
Masa: 49 kg

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi