1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Plinski roštilji

Barbecook Siesta 310 Graphite plinski roštilj (IZLOŽBENI PRIMJERAK)

Barbecook
  • Šifra: BC-GAS-2072
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Boja: crna
  • Materijali: više vrsta metala
  • Dimenzije: 12 porcija
  • Model: plinski roštilj
  • Proizvođač: Barbecook
  • Cijena: 799,00 €

Opis

Barbecook Siesta plinski roštilji podižu vaše iskustvo roštiljanja na potpuno novu razinu. Stvoren za lagano rukovanje jednom rukom, dok drugom okrećete meso i povrće na rešetki. Termometar za još praktičniju uporabu. Zabava je tek počela zahvaljujući integriranom otvaraču boce.

Plinski roštilj poznat je po svojoj jednostavnosti uporabe i raznolikosti. Plinski roštilj savršen je za one koji vole potpuno iskustvo roštiljanja na otvorenom, ali istovremeno pridaju veliku važnost praktičnosti i kontroli.

Sa Siesta 310 plinskim roštiljem možete početi raditi unutar 10 minuta. Emajlirani poklopac s duplom stijenkom osigurava konstantnu temperaturu unutar plinskog roštilja. Osim toga, možete lako pratiti temperaturu zahvaljujući ugrađenom termometru. Rešetke su od emajliranog lijevanog željeza, idealnog za savršeno ravnomjerne pripreme na roštilju.

Fantastična dodatna značajka Siesta 310 plinskog roštilja je dinamična jezgra roštilja. To je centralni, najtopliji prostor u roštilju. Rešetka se može izvaditi i zamijeniti korisnim dodacima poput ploče za pizzu. Dodaci se kupuju zasebno.

Ovaj uređaj ima tri plamenika i dvije rešetke. Plinski roštilj ima jedan fiksnu bočnu policu (stolić) i jedan bočni plamenik, idealan za pripremu umaka ili priloga. Siesta 310 plinski roštilj se lako može premjestiti zahvaljujući kotačima.

Tehničke karakteristike

Barbecook Siesta 310 Graphite plinski roštilj nudi izdržljivost i jednostavnost zbog rešetke od lijevanog željeza (gusa) bolje zadržavaju toplinu, a hrani daju savršen okus i izgled i ima sigurno, elektroničko paljenje te je opremljen gumbima i termometrom. Sadrži skladišni prostor.
Dimenzije (ŠxDxV): 124x55,7x118,8 cm
Radna visina 93 cm
Kapacitet: 12 porcija
Površina rešetke: 35x43 cm + 2x(13,5x43 cm)
Materijal rešetke: emajlirani gus
Materijal postolja: emajlirana žičana mreža
Plamenici od nehrđajućeg čelika: 3
Snaga: 12 kW
Bočni plamenik: 2,9 kW
Dinamična gril jezgra: da
Termometar: da
Start paket: da
Posuda za masnoću: da
Upravljanje jednom rukom: da
Reflektirajući završetak: da

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi