1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Plinski roštilji

Barbecook Siesta 210 Graphite plinski roštilj

Barbecook
  • Šifra: BC-GAS-2071
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: više vrsta metala
  • Dimenzije: 8 porcija
  • Model: plinski roštilj
  • Proizvođač: Barbecook
  • Cijena: 599,00 € (4.513,17 kn)

Opis

Barbecook Siesta plinski roštilji podižu vaše iskustvo roštiljanja na potpuno novu razinu. Još ljepši i moćniji. Ljubav na prvi pogled! Pogledajte ga samo. Stvoren za lagano rukovanje jednom rukom, dok drugom okrećete meso i povrće na rešetki. Termometar za još praktičniju uporabu. Što su dečki bez svojih igračaka? Zabava je tek počela zahvaljujući integriranom otvaraču boce. Živjeli!

Plinski roštilj poznat je po svojoj jednostavnosti uporabe i raznolikosti. Upravo iz tog razloga, ovaj tip roštilja popularan je izbor među ljubiteljima roštiljanja. Plinski roštilj savršen je za one koji vole potpuno iskustvo roštiljanja na otvorenom, ali istovremeno pridaju veliku važnost praktičnosti i kontroli.

Sa Siesta 210 plinskim roštiljem možete početi raditi unutar 10 minuta. Emajlirani poklopac s duplom stijenkom osigurava konstantnu temperaturu unutar plinskog roštilja. Osim toga, možete lako pratiti temperaturu zahvaljujući ugrađenom termometru. Rešetke su od emajliranog lijevanog željeza, idealnog za savršeno ravnomjerne pripreme na roštilju. Fantastična dodatna značajka Siesta 210 plinskog roštilja je dinamična jezgra roštilja. To je centralni, najtopliji prostor u roštilju. Rešetka se može izvaditi i zamijeniti korisnim dodacima poput ploče za pizzu.

Ovaj uređaj ima dva plamenika i dvije rešetke. Osim toga, ovaj plinski roštilj ima jedan fiksnu bočnu policu (stolić) i jedan bočni plamenik, idealan za pripremu umaka ili priloga. Siesta 210 plinski roštilj se lako može premjestiti zahvaljujući kotačima.

Tehničke karakteristike

Dimenzije 112x56x118 cm
Radna visina 93 cm
Za 8 porcija
2 glavna plamenika
Snaga glavnog plamenika 8 kW
1 bočni plamenik
Snaga bočnog plamenika 2,9 kW
Površina rešetke 35x43 cm + 13,5x43 cm
Dimenzija rešetke za održavanje topline 41x15 cm
Prostor za pohranu: ne
Bočne police: da
Ladica ili posuda za masnoću: da
Poklopac: da
Poklopac s termometrom: da
Kotači: 2 kom
Elektronsko paljenje: da
Mogućnost montiranja ražnja: da
Plinska boca: ne
Plinski regulator: ne (kupuje se zasebno)
Masa: 37 kg

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi