1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Roštilji na ugljen

Barbecook Oskar dimilica na drveni ugljen

Barbecook
  • Šifra: 2239839000
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: emajl
  • Proizvođač: Barbecook
  • Cijena: 2.735,10 kn3.039,00 kn
  • Ušteda: 303,90 kn (-10%)

Opis

Oskarje dimilica, roštilji i ognjište u jednom. Opremljen jekromiranomgrill rešetkom promjera44 cm.

Pomaknite svoje granice u roštiljanju i isprobajte dimiti meso, sireve ili ribu. Priprema roštilja u Oskaru omogućuje dodatnu aromu s mirisom i okusom dima. Isprobajte razne okuse uzBarbecook smoker chipseve!

Glavna prednost Oskara je u tome što jemultifunkcionalan. Oskar se može koristiti kao smoker (dimilica), roštilj i kao ognjište. Zahvaljujućiemajliranom završnom slojuOskar je kvalitetan roštilj i vrlo jednostavan za održavanje.

Zahvaljujućiregulirajućem dovodu zrakaiugrađenom termometruna vrhu poklopca, održavate maksimalnu kontrolu nad roštiljem. S Oskarom možete raditi toplo i hladno dimljenje. Mogućnosti s ovom roštilj/dimilicom su doista bezbrojne.

Tehničke karakteristike

Visina 1120 mm
Širina 540 mm
Dubina 610 mm
Promjer rešetke 44 cm
Regulirajuć dovod zraka
Ugrađen termometar u poklopac
3 ručke
Kukice za dimljenje

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi