1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Roštilji na ugljen

Barbecook Oskar dimilica na drveni ugljen

Barbecook
  • Šifra: 2239839000
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Model: roštilj na ugljen
  • Proizvođač: Barbecook
  • Cijena: 356,00 € (2.682,28 kn)

Opis

Oskar je dimilica, roštilj i ognjište u jednom. Opremljen jekromiranomgrill rešetkom promjera44 cm.

Pomaknite svoje granice u roštiljanju i isprobajte dimiti meso, sireve ili ribu. Priprema roštilja u Oskaru omogućuje dodatnu aromu s mirisom i okusom dima. Isprobajte razne okuse uzBarbecook smoker chipseve!

Glavna prednost Oskara je u tome što jemultifunkcionalan. Oskar se može koristiti kao smoker (dimilica), roštilj i kao ognjište. Zahvaljujućiemajliranom završnom slojuOskar je kvalitetan roštilj i vrlo jednostavan za održavanje.

Zahvaljujućiregulirajućem dovodu zrakaiugrađenom termometruna vrhu poklopca, održavate maksimalnu kontrolu nad roštiljem. S Oskarom možete raditi toplo i hladno dimljenje. Mogućnosti s ovom roštilj/dimilicom su doista bezbrojne.

Tehničke karakteristike

Visina 1120 mm
Širina 540 mm
Dubina 610 mm
Promjer rešetke 44 cm
Regulirajuć dovod zraka
Ugrađen termometar u poklopac
3 ručke
Kukice za dimljenje

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi