1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Kamado roštilji

Barbecook Kamal 18" kamado roštilj na drveni ugljen, 46 cm (IZLOŽBENI, RASPRODAJA)

Barbecook
  • Šifra: BC-CHA-1060
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Boja: sjajno crna
  • Materijali: mulitna keramika
  • Dimenzije: 18 in/46 cm
  • Proizvođač: Barbecook
  • Cijena: 839,00 € (6.321,45 kn)

Opis

Roštiljanje, dimljenje, kuhanje na pari, pečenje, sve je to moguće uz kamado roštilj! Keramičko tijelo i poklopac omogućuju vam dulje održavanje temperature i uživanje u vrhunskom okusu roštilja.

Barbecook Kamal kamado

Tražite li moderan roštilj koji je pritom jednostavan za korištenje i s kojim možete raditi apsolutno sve, Kamal kamado je najbolji izbor. Izrađen je od keramike koja dugotrajno zadržava toplinu. Kamado zapravo radi kao pećnica, jer keramičko tijelo i poklopac omogućuju duže zadržavanje i održavanje konstantne temperature. Osim lijepog dizajna, Kamal kamado ima i drugih prednosti: jednostavno se stavlja u funkciju, na njemu se jednostavno kuha, grilla i peče, lako se nadograđuje i jednostavno se čisti.

Kako funkcionira Kamal kamado?

Zahvaljujući postolju s kotačima jednostavno ga možete postaviti na željenu poziciju. Zatim zapalite vatru tako da košaru za ugljen napunite za otprilike polovinu. Možete koristiti neki od startera. Dovod zraka na dnu i poklopac kamada moraju biti potpuno otvoreni. Keramičko tijelo oko košare savršeno drži toplinu i osigurava brzo paljenje plamena. Nakon što na ugljenu nastane sloj sivog pepela, možete početi s roštiljanjem. Zahvaljujući poklopcu sa 100% hermetičkom brtvom, toplina, dim i slastan okus ostaju u tijelu kamada. Tijekom roštiljanja jednostavno možete podići ili sniziti temperaturu otvaranjem ili zatvaranjem dovoda zraka na donjem klizaču i gornjem ventilu.

Kako očistiti Kamal kamado?

Čišćenje Kamal kamada je iznimno jednostavno. Kako biste uklonili grubu prljavštinu, zagrijavajte kamado 30 minuta na 260 C, tako da zagorjela hrana i ostali ostaci sagore. Zatim mekom četkom očetkajte unutrašnjost, ispraznite pepeljaru, a grill rešetku od nehrđajućeg čelika operite u perilici posuđa. Vanjski dio kamada lako se čisti vlažnom krpom. Na kraju ga dobro osušite i spremite na suho mjesto.

Tehničke karakteristike

Izložbeni roštilj. Kupac ga sam preuzima na lokaciji gdje se roštilj nalazi.

Mulitna keramika podnosi temperature iznad 1000 stupnjeva
Čvrsta i otporna keramika na trošenje
Fleksibilna i izdržljiva brtva osigurava dobro zatvaranje poklopca
Otvor za zrak od lijevanog aluminija
Toplinski štit za indirektno pećenje na roštilju
Visokokvalitetna košara za ugljen od nehrđajućeg čelika
Širina s otvorenim policama: 131 cm
Širina sa sklopljenim policama: 78 cm
Visina 115,5 cm
Promjer rešetke: 46 cm
Za 8 porcija
Upotrebljiva visina za kuhanje: 24 cm
Boja: sjajno crna (glossy black) s reljefnim uzorkom lišća
Rešetka periva u perilici
Masa: 93 kg
Lako upravljiv pomoću 4 kotača (2 s kočnicama)
Ugrađeni termometar s prikazom C i F
Radna visina 82,5 cm

S roštiljem dobivate
ugrađeni termometar
grill rešetku od nehrđajućeg čelika s držačem
odvojiv deflketor topline
košaru za ugljen od nehrđajućeg čelika
posudu za pepeo
postolje s 4 kotača
dvije sklopive bočne police

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi