1. Početna
 2. Sve za roštiljanje
 3. Roštilji na ugljen

Barbecook Carlo Army Green nautički roštilj na drveni ugljen s ventilatorom

Barbecook
 • Šifra: 2235945000
 • Dostupnost: Dostupno
 • Boja: army zelena
 • Model: roštilj na ugljen
 • Proizvođač: Barbecook
 • Cijena €:169,15 € 199,00 €
  Cijena kn:(1.274,46 kn) (1.499,37 kn)
 • Ušteda: -15%
 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 199,00 € (1.499,37 kn)

Opis

Idealan roštilj za nautičare i avanturiste! Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, s ovim roštiljem možete roštiljati bez dima (samo uz specijalan ugljen). Ugrađeni ventilator omogućuje vam maksimalnu kontrolu. Izuzetno praktičan jer ga bez problema možete koristiti i na pomoćnom stoliću. Barbecook Carlo ističe se snagom i udobnošću. Sve se komponente lako rastavljaju i perive su u perilici posuđa. Roštilj ima podignut rub što još više naglašava njegovu praktičnost. Barbecook Carlo je roštilj na ugljen i obavezno ga koristite u otvorenim prostorima, primjerice na balkonu, na terasi ili na brodu, uz pojačane mjere opreza. Za pokretanje ventilatora koriste se 4 x AA baterije koje nisu uključene u paket. Rešetka roštilja je od nehrđajućeg čelika (SST) i kapacitet joj je 6 porcija. Dimenzije roštilja: 43,5 x 33,5 x 23,5 cm.

Tehničke karakteristike

Dimenzije: 43x33x23 cm Broj porcija: 6 Površina grill rešetke: 38x28 cm Grill materijal: SST Ventilator: da Prijenosna torba: da Baterije: ne Masa: 6 kg

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi