1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Termo posude, boce i šalice

Alfi by Thermos City Loop termo boca

Alfi
  • Šifra: 5537.234.070
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: siva
  • Materijali: nehrđajući čelik/PP/silikon
  • Dimenzije: 700 ml
  • Proizvođač: Alfi
  • Cijena: 329,00 kn

Opis

Preuzmi odgovornost! Alfi predstavlja CityBottle Loop bocu za napitke, ležerno pričvršćenu za ruksak ili dobro pohranjenu u tobi. Vrhunska izolacijska učinkovitost osigurava do 9 sati tople kave ili čaja i do 18 sati za hladne sokove i mineralnu vodu. Uz praktičnu omču za nošenje, ova je boca od nehrđajućeg čelika savršen suputnik za svakodnevni maraton u gradu, trčanje navečer ili planinarenje vikendom. Piti u pokretu moto je održive generacije koja ne koristi jednokratne plastične boce i kavu za ponijeti te pridonosi zaštiti okoliša. Alfi koristi nehrđajući čelik otporan na udarce i lomove te visokokvalitetni plastični poklopac. ColourProtectTM jamči dugotrajnu radost i čisti užitak. Boca nema unutarnji premaz i ne sadrži BPA. Boca se može higijenski i jednostavno oprati ručno ili u perilici posuđa.

Tehničke karakteristike

AromaSafe za čist okus
Do 9 sati topline.
Do 18 sati hladnoće
Omča za spremanje i prenošenje
Nepropusno
Perivo u perilici do 65 stupnjeva
Ne prenosi miris posude na hranu
ColourProtect otporni premaz
Visokokvalitetno tijelo od nehrđajućeg čelika
Reciklirajući materijali
Bez BPA spojeva

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi