1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi lonaca

Korkmaz Perla set za kuhanje na pari

Korkmaz
  • Šifra: A1521
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 3,5/2,5 l
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 67,00 € (504,81 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Korkmaz Perla set za kuhanje na pari sastoji se od
lonca s poklopcem 20x11 cm / 3,5 l
posude s rupicama 20x9 Cm / 2,5

Izrađen je od nehrđajućeg čelika 18/10. Poklopac je od viskokokvalitetnog stakla, a ručke ergonomske s cool touch sustavom.

Pogodno za indukcijske ploče i perilicu posuđa.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi