1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi lonaca

Korkmaz Alfa XL 11u1 set posuđa

Korkmaz
  • Šifra: A1641
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 265,00 € (1.996,64 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Set se sastoji od: lonaca promjera 18 cm (2,5 l), 22 cm (4 l), 26 cm (4,2 l) i 30 cm (11 l) širokog lonca s poklopcem promjera 26 cm (6,8 l) tave promjera 24 cm (2,7 l). Pogodno za indukcijske ploče i perilicu posuđa. Korkmaz Alfa jedanaest je dijelni set posuđa izrađen od nehrđajućeg čelika 18/10, dok su inox poklopci s ručkama od nehrđajućeg čelika otporni na toplinu. Posuđe je ekskluzivnog dizajna, posebno otporno na ogrebotine, jednostavno se čisti i perivo je u perilici posuđa. Ručke su dodatno izlorane za laku i sigurnu manipulaciju posuđem. Prije prve uporabe očistite vrućom vodom i tekućinom za pranje. Tijekom čišćenja nemojte koristiti tvrde i grube metalne četke. Posuđe neostavljajte prazno na zagrijanom štednjaku. Zahvaljujući ravnim poklopcima, serija posuđa Alfa ne zauzima puno prostora u perilici posuđa.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi