Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Plinski roštilji

Barbecook Spring 2002 plinski roštilj

Barbecook
  • Šifra: 2236922000
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: Barbecook
  • Cijena: 2.719,00 kn

Opis

Zahvaljujući Barbecook Spring 2002 plinskom roštilju, vaše prvo iskustvo roštiljanja bit će savršeno. Ovaj roštilj pruža sve najbolje što Barbecook nudi, izdržljivost i jednostavnost.

Izdržljive rešetke od lijevanog željeza (gusa) bolje zadržavaju toplinu, a hrani daju savršen okus i izgled. Spring ima sigurno, elektroničko paljenje te je opremljen novim gumbima i termometrom.

Spring je savršen početak novog poglavlja vašeg roštiljanja.

Punokrvni, svestrani all-in-one plinski roštilj koji olakšava život početnicima u roštiljanju. Dva snažna glavna plamenika omogućuju vam brzu i jednostavnu pripremu hrane. Nakon upotrebe, zahvaljujući kotačićima, može se bez napora spremiti u bilo koji prostor za odlaganje.

Tehničke karakteristike

Grill površna: 2x(24x43) cm
Materijal rešetke: emajlirano lijevano željezo
Materijal posude: kromirana žičana mreža
Broj plamenika: 2
Snaga: 7,6 kW
Termometar: da
Dimenzije: 110x55x90 cm
Broj porcija: 8
Startpack: da
Elektronsko paljenje: da
Extra: 2 sklopive police

Katalog-grill

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi