1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Plinski roštilji

Barbecook Spring 2002 plinski roštilj (IZLOŽBENI PRIMJERAK)

Barbecook
  • Šifra: 2236922000
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Boja: crna
  • Materijali: više vrsta metala
  • Dimenzije: 8 porcija
  • Model: plinski roštilj
  • Proizvođač: Barbecook
  • Cijena: 299,50 €

Opis

Zahvaljujući Barbecook Spring 2002 plinskom roštilju, vaše prvo iskustvo roštiljanja bit će savršeno. Ovaj roštilj pruža sve najbolje što Barbecook nudi, izdržljivost i jednostavnost. Izdržljive rešetke od lijevanog željeza (gusa) bolje zadržavaju toplinu, a hrani daju savršen okus i izgled. Spring ima sigurno, elektroničko paljenje te je opremljen novim gumbima i termometrom.

Zahvaljujući emajliranom poklopcu i ugrađenom termometru, imate maksimalnu kontrolu nad roštiljem. Rešetke plinskog roštilja Spring 2002 sastoje se od emajliranog lijevanog željeza, savršene za dobro i ravnomjerno pečenje vaših sastojaka. Masnoće iz vaših pripravaka skupljaju se u posudu za sakupljanje tekućine koja se može prati u perilici posuđa i koja je integrirana u plinski roštilj.

Spring je savršen početak novog poglavlja vašeg roštiljanja. Punokrvni, svestrani all-in-one plinski roštilj koji olakšava život početnicima u roštiljanju. Dva snažna glavna plamenika omogućuju vam brzu i jednostavnu pripremu hrane. Nakon upotrebe, zahvaljujući kotačićima, može se bez napora spremiti u bilo koji prostor za odlaganje.

Tehničke karakteristike

Plinski roštilj Spring 2002 je najmanji model Spring serije.
Ovaj plinski roštilj opremljen je s dva plamenika i dvije rešetke.
Ovim roštiljem možete poslužiti oko 8 osoba.
Plinski roštilj Spring 2002 također ima dvije sklopive bočne police, od kojih jedna ima tri praktične kuke za dodatke.
Radna visina: 90 cm
Grill površna: 2x(24x43) cm
Materijal rešetke: emajlirano lijevano željezo
Materijal posude: kromirana žičana mreža
Broj plamenika: 2
Snaga: 7,6 kW
Termometar: da
Dimenzije: 111x55x115 cm
Elektronsko paljenje: da
Kotači: 2 kom
Extra: 2 sklopive police, drip posuda (periva u perilici)

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi