1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi posuđa

Korkmaz Perla 8u1 set posuđa

Korkmaz
  • Šifra: A1606
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 142,50 € (1.073,67 kn)

Opis

Korkmaz Perla set posuđa za svakodnevnu uporabu. Pažljivo polirane vanjske površine koje održavaju sjaj. Poklopci od kaljenog stakla. Ergonomske, ne gorive, posebno sigurne ručke i hvatalo od nehrđajućeg čelika. Posuda osigurava homogeno provođenje topline te pruža maksimalnu uštedu vremena i energije zahvaljujući sustavu Solar Base koji pruža najveći prijenos topline na svim vrstama štednjaka uključujući indukcijske.

Prije prve uporabe posuđe očistite vrućom vodom i deterdžentom za pranje. Ne ostavljajte ga dugo vrućeg i bez ulja na štednjaku bez hrane. Može se prati u perilici posuđa. Zahvaljujući ravnim poklopcima, serija posuđa Perla ne zauzima puno prostora u perilici posuđa.

U setu se nalazi

Posuda za umake 16x9 cm / 1,8 l
Lonac 20x11 cm / 3,5 l
Lonac 24x12 cm / 5,5 l
Niski lonac 24x6,5 cm / 3 l.

Tehničke karakteristike

Materijal: inox 18/10
Polirani inox, visok sjaj, Inox ručke i hvatala
Za sve vrste štednjaka (i indukciju)

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi