1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi lonaca

Korkmaz Perla 8u1 set posuđa

Korkmaz
  • Šifra: A1606
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 151,50 € (1.141,48 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

U setu se nalazi
Posuda za umake 16x9 cm / 1,8 l
Lonac 20x11 cm / 3,5 l
Lonac 24x12 cm / 5,5 l
Niski lonac 24x6,5 cm / 3 l
Polirani inox, visok sjaj, Inox ručke i hvatala
Za sve vrste štednjaka (i indukciju)
Korkmaz Perla set posuđa za svakodnevnu uporabu. Pažljivo polirane vanjske površine koje održavaju sjaj. Poklopci od kaljenog stakla. Ergonomske, ne gorive, posebno sigurne ručke i hvatalo od nehrđajućeg čelika. Posuda osigurava homogeno provođenje topline te pruža maksimalnu uštedu vremena i energije zahvaljujući sustavu Solar Base koji pruža najveći prijenos topline na svim vrstama štednjaka uključujući indukcijske. Prije prve uporabe posuđe očistite vrućom vodom i deterdžentom za pranje. Ne ostavljajte ga dugo vrućeg i bez ulja na štednjaku bez hrane. Može se prati u perilici posuđa. Zahvaljujući ravnim poklopcima, serija posuđa Perla ne zauzima puno prostora u perilici posuđa.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi