1. Početna
  2. Pomagala i pribor
  3. Stolna pomagala
de Buyer Corer nož za čišćenje voća

de Buyer Corer nož za čišćenje voća

DE BUYER
  • Šifra: 2612.03
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crvena
  • Materijali: nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 30 mm
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 34,50 € (259,94 kn)

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Promjer 30 mm.
de Buyer profesionalni nož za čišćenje voća, duljine 30 mm, idealan je za čišćenje unutrašnjosti svog voća i povrća bez imalo muke. Oštrica od nehrđajućeg čelika omogućuje probijanje i najmekšeg voća i vađenje koštica. Drška je ergonomski rađena. Pogodno za pranje u perilici za posuđe.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi