1. Početna
  2. Pomagala i pribor
  3. Praktična pomagala

Xavax Microfibre višenamjenske krpe za čišćenje

Xavax
  • Šifra: 111391
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: višebojno
  • Materijali: poliamid/poliester
  • Dimenzije: 30x30 cm
  • Proizvođač: Xavax
  • Cijena: 6,00 €

Opis

XAVAX je europsko poduzeće specijalizirano za proizvodnju raznovrsnih proizvoda za kućanstvo. Nudi širok asortiman proizvoda, uključujući pribor za kavu i čaj, kućanske aparate, te dodatke za mobilne uređaje i računalnu opremu. Ovo se poduzeće ističe visokom kvalitetom svojih proizvoda i praktičnim rješenjima za svakodnevne potrebe kućanstava. XAVAX također ima bogato iskustvo u području tehnologije zaštite okoliša te promovira održivost i energetsku učinkovitost kroz svoje proizvode. Sjedište XAVAX-a je u Europi, a njihova prisutnost i utjecaj na tržištu čine ih važnim igračem u industriji kućanskih aparata i pribora.

Tehničke karakteristike

4 mikrofibarske krpe visoke kvalitete za brzo i nježno čišćenje kod kuće, u poslovima, automobilima ili u slobodno vrijeme
Uklanja prašinu, masnoću i prljavštinu
Izvrsni rezultati čišćenja i kod vlažnog i suhog čišćenja
Jedna dodatna krpa za svaku površinu, s različitim teksturama za veću higijenu
Može se koristiti s ili bez sredstava za čišćenje
Perive, stoga se mogu dugo koristiti

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi