1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Pizza pekači i oprema

Ooni Fatboy 16" lopatica za pizzu

Ooni
  • Šifra: UU-P0B000
  • Dostupnost: Dostupno
  • Dimenzije: 40x76x3 cm
  • Proizvođač: Ooni
  • Cijena: 71,00 €

Opis

Ovaj bitan pribor za izradu pizze zaslužuje mjesto u svakoj vanjskoj kuhinji. Sa super ravnom površinom izrađenom od čvrstog aluminija i rukohvatom otpornim na toplinu, ovo je svestrani radnik. Lako ubacite i izvadite pizze iz vaše Ooni pećnice za pizze! Ooni Pizza lopatica koja je iznimno glatka i lagana, omogućuje jednostavno ubacivanje pizze u vašu Ooni pećnicu. Potpuno ravna površina čini ovu lopaticu univerzalnom, možete je koristiti za pripremu, ubacivanje i serviranje, okretanje i vađenje kao pravi profesionalac.

Tehničke karakteristike

Dimenzije: 40x76x3 cm
Težina: 0,85 kg
Napomena: Ooni 16 Pizza lopatica je kompatibilna samo s Ooni 16 pećnicama za pizzu bez pričvršćenih vratiju
Lopatica: lagani aluminijski materijal
Ručka: otporna na toplinu, napravljena od stakloplastike
Perite ručno. Nije sigurno za strojno pranje. Izbjegavajte abrazivna sredstva za čišćenje. Spremite na suho. Ne ostavljajte lopaticu izloženu visokim temperaturama dulje vrijeme. Ne koristite ovaj pribor za pohranu i obradu kiselih, alkalnih ili slanih namirnica.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi