Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Posude za kuhanje
  3. Grill
OLIVILLA Extra Ollia-Tech grill tava / 28x28 cm / indukcijska
  • OL8328HT.jpg
  • olivilla-ollia-tech-mineral.jpg

OLIVILLA Extra Ollia-Tech grill tava / 28x28 cm / indukcijska

  • Šifra: OL8328HT
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: Olivilla
  • Cijena: 353,00 kn (47,07 € )
Artikl je dodan u košaricu!
ŠTO JE OLIVILLA?
Prirodno, zdravo i inovativno posuđe s ne-ljepljivim premazom od maslinovog ulja. Olivilla je u potpunosti napravljena u Italiji i stvorena je s ciljem da u svojoj kuhinji imate što prirodnije posuđe. Olivilla je elegantna i ekološka te je izrađena od prirodnih boja i najkvalitetnijih materijala. Debljina dna posuđa osigurava ravnomjernu raspodjelu topline koja smanjuje vrijeme kuhanja i time štedi energiju.

SRCE OLIVILLE ? OLLIA-TECH SLOJ
Po čemu je OLIVILLA serija posuđa posebna? Kod većine posuđa prije prve uporabe preporuka je bila premazati unutrašnjost posude tankim slojem biljnog ulja. Zahvaljujući posebnom premazu Ollia-Tech za time više nema potrebe. Maslinovo ulje, koje se u završnom procesu proizvodnje dodaje u premaz, stvara mikrofilm koji čini OLIVILLA posuđe još više ne-ljepljivim. Ollia-tech, kao ni drugi ILLA premazi ne sadrži PFOA ili teške metale.

PREDNOSTI OLIVILLA POSUĐA
Maksimalna ne-ljepljivost unutrašnjosti
Jedinstvenost te inovativne i moderne linije
Visok stupanj ekološke svijesti pri proizvodnji
Kuhanje bez dodavanja masnoća
Smanjeno vrijeme kuhanja te ušteda energije

MOGU LI DOISTA KUHATI BEZ DODAVANJA MASNOĆE?
Da. S Olivillom je moguće kuhati bez ulja ili dodanih masnoća zahvaljujući izvanrednom ne-ljepljivom premazu Ollia-Tech koji u sebi već sadrži postotak maslinovog ulja.

Tehničke karakteristike

JE LI OLIVILLA ZA INDUKCIJU?
Da. Zahvaljujući bazi od nehrđajućeg čelika, OLIVILLA posuđe se može koristiti i na indukcijskim pločama.

ODRŽAVANJE
OLIVILLA posuđe je perivo u perilici posuđa no ipak preporučamo ručno pranje bez korištenja abrazivnih i agresivnih sredstava uz korištenje meke spužvice.

ŠTO ĆE SE DOGODITI S NE-LJEPLJIVIM PREMAZOM NA VISOKIM TEMPERATURAMA?
Kod kućne pripreme hrane temperatura ne prelazi 180 do 200 stupnjeva. Ukoliko temperatura prijeđe 230 stupnjeva premaz će početi propadati i posuđe je potrebno zamijeniti. To vrijedi za sve vrste ne-ljepljivog posuđa. Zbog toga posuđe nikada ne ostavljajte prazno na maksimalnoj vatri!

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 10% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi