1. Početna
  2. Posuđe
  3. Gus posude
Lava ovalni Dutch oven

Lava ovalni Dutch oven

LAVA
  • Šifra: L180557
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Boja: plava
  • Materijali: lijevano željezo (gus)
  • Dimenzije: 26x33 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: LAVA
  • Cijena: 1.015,00 kn

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu. Imaju milijune korisnika koji ih dobro poznaju.

Dutch oven je o posuda od gusa ili lijevanog željeza, koja dobro provodi i čuva toplinu te podnosi vrlo visoke temperature, s pripadajućim teškim poklopcem koji savršeno prianja. Ta je posuda namijenjene kuhanju, sporom pečenju ili pirjanju velikih komada mesa, pa i za pripremu složenaca, ribe, gulaša i svih drugih jela koja se kuhaju u jednom loncu. Mogu biti okruglog i ovalnog oblika a mogu se koristiti na svim vrstama štednjaka, u pećnicama, krušnim pećima i sl. Nikada ga ne stavljajte u mikrovalnu pećnicu.

Lava Dutch oven posude su emajlirane, dok su neke od njih s dodatnim unutrašnjim bijelim premazom.

Dutch oven je pokazao da nije tek skupi teški komad posuđa koji ćete izvući par puta godišnje da u njemu ispečete meso, nego svestrani, efikasni alat za poboljšavanje okusa i kvalitete cijelog niza jela, od sourdough kruha preko složenaca i kineskih glaziranih pečenja do deserata (da, u dutch ovenu možete napraviti genijalne deserte).

Dutch oven je teška okrugla posuda s poklopcem koji je čvrsto zatvara. Iako ih rade od raznih materijala, od keramike do aluminija, najtraženiji i najkvalitetniji dutch oveni su oni od gusa, posebno od emajliranog gusa. Gastronomska povijest dutch ovena duga je i razgranata koliko i njegova današnja upotreba.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV O TC 33 K2 B
Ovalni lonac od lijevanog željeza (gusa). Kapacitet lonca je 6,42 l, što daje dovoljno hrane za 8 porcija. Unutarnje dimenzije 26x33 cm. Vanjske dimenzije 26x40x12 cm. Debljina dna 5 mm, debljina stijenke 4 mm. Lonac je obložen s 3 sloja obloge. Masa lonca 7,30 kg.
Katalog-gus-dutch-oven

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi