1. Početna
  2. Posuđe
  3. Gus posude
Lava lonac za umake s poklopcem i integriranom ručkom

Lava lonac za umake s poklopcem i integriranom ručkom

LAVA
  • Šifra: L399049
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: plava
  • Materijali: lijevano željezo (gus)
  • Dimenzije: 18 cm
  • Proizvođač: LAVA
  • Cijena: 826,00 kn

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava tvornica u Turskoj je state-of-the-art proizvodni pogon razvijen isključivo za lijevano željezo i emajliranje. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu. Imaju milijune korisnika koji ih dobro poznaju.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV Y SOS 18 K2 B. Vanjske dimenzije 19,1x37 cm, visina 19,3 cm. Kapacitet 3,20 l. Za 2-4 porcije. Masa 3,90 kg. Promjer 18 cm. Debljina dna 4,5 mm, stjenke 3,5 mm. Troslojni emajl, dvaput zapečeno.
Katalog-gus-umaci

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi