1. Početna
 2. Posuđe
 3. Gus pekači

Lava grill pekač s integriranim ručkama

LAVA
 • Šifra: L395994
 • Dostupnost: Dostupno
 • Boja: crna
 • Materijali: lijevano željezo (gus)
 • Dimenzije: 22x32 cm
 • Proizvođač: LAVA
 • Cijena kn: 309,40 kn 442,00 kn
  Cijena EUR:(41,06 €) (58,66 €)
 • Ušteda:-30%
 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 309,40 kn (41,06 €)

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu.

Tajna okusa jela kuhanih u Lava posuđu krije se u težini posuđa. Sa svojom inovativnom tehnologijom i dizajnom, vaša Lava zadržava toplinu i ravnomjerno ju raspoređuje. Potičući uštedu energije, vaša Lava je prijateljska i za okoliš i za vaš džep. Vaša Lava koja se može reciklirati i bez kancerogenih spojeva, korak je koji možete poduzeti u svojoj kuhinji za zdrav život i održiv okoliš.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV RE GR 2232 H
Grill pekač od gusa s integriranim ručkama
Dimenzije 22x32 cm
Vanjske dimenzije 22x38,6 cm
Visina 3,3 cm
Kapacitet 2 litre, za 4 porcije
Debljina dna 5 mm, rubova 4 mm

Katalog-gus-pekači

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi