1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi lonaca

Korkmaz Perla set za kuhanje na pari

Korkmaz
  • Šifra: A1524
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 6 l
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 149,00 € (1.122,64 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Set za kuhanje na pari, Perla Set se sastoji od lonca s poklopcem 28x10 cm / 6,0 l i posuda sa rupicama 28x7 cm / 4,0l
Nehrđajući čelik 18/10. Poklopci od viskokokvalitetnog stakla, ručke ergonomske cool touch sistem Pogodno za indukcijske ploče i perilicu posuđa

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi