Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Roštilji

KAMADO JOE CLASSIC, keramički roštilj na ugljen s postoljem, 46 cm

  • Cijena: 8.399,00 kn (1.110,98 € )
besplatna dostava kamate

Opis

Roštilji Kamado Joe su pojam kvalitete. Kvalitetni materijali i unikatna tehnička rješenja su razlog, da ćete od sada kupovati jedino Kamado Joe roštilje.

Kamado Joe Classic je roštilj, pušnica i pećnica u jednom, spreman za korištenje u roku 15 minuta. 3 cm debela robusna keramika odlično regulira i održava toplinu roštilja i omogućuje pečenje kod niskih i ekstremno visokih temperatura (82-400 i više stupnjeva). Izvrsna poroznost keramike odlično održava vlažnost mesa, zato je pečena hrana nevjerojatno sočna, obogaćena s pravom aromom roštilja.

Jedinstven fleksibilan sistem pečenja Divide & Conquer omogućuje pečenje na dva ili čak tri različite razine, na direktnoj ili indirektnoj toplini u isto vrijeme. Tako ukupna površina pečenja na standardnom Kamado Joe roštilju promjera 46 cm iznosi nevjerojatnih 4258 cm2.

Patentirani ventil u cijelosti je izrađen od aluminija, te je otporan na hrđu. Kapica na ventilu omogućuje nesmetano pečenje i po mokrom vremenu, posebni zračni prorezi brinu za konstantan protok zraka kroz roštilj.

Poboljšana keramička posuda za pripremu ugljena s patentiranim izgledom razdijeljena je u pet jedinica, tako je spriječeno pucanje, bolje akumulira toplinu i otpornija je na veće pritiske.

Kod kupnje Kamado Joe Classic, 46 cm, dobivate fleksibilan sistem pečenja Divide & Conquer, keramički deflektor topline, sklopljive police, stalak za roštilj od galvanskog kovanog čelika s kotačima koji imaju kočnice, držač za rešetku, greblicu za otklanjanje ugljena.

Tehničke karakteristike

Tijelo roštilja od keramike otporne na visoke temperature, vanjština od keramičke glazure.
Stalak za roštilj od galvanskog kovanog čelika s kotačima koji imaju kočnice.
Veliki termometar s oznakama temperaturnih cona.
Sklopljive police za odlaganje od polietilena visoke gustoće.
Ručka za dizanje od polietilena visoke gustoće.
Fleksibilan sustav pečenja koji obuhvaća nastavak, dvije polovine rešetaka od nehrđajućeg čelika i dva polovna deflektora topline.
Odvojiv spremnik za pepeo.
Gorište i zračni ventil od kovanog željeza.
Ognjeni obruč - keramika otporna na visoke temperature.
Ventilacijska vratašca od nehrđajućeg čelika.
Dimenzije roštilja (š, v, d): 118 cm, 122 cm, 71 cm.
Promjer rešetke: 45,7 cm.
Težina: 85 kg.
Temperaturni raspon: 82 do 399 C.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi