1. Početna
  2. Noževi i pribor
  3. Setovi noževa

Kai Shun Classic set noževa, univerzalni DM-0701 i Santoku DM-0702

KAI
  • Šifra: DMS-230
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Materijali: VG MAX čelik
  • Proizvođač: KAI
  • Cijena: 2.480,00 kn

Opis

Shun Classic serija kuhinjskih noževa objedinjuje stoljetno japansko samurajsko kovaštvo s današnjim modernim i tehnički sofisticiranim proizvodnim procesima. Rezultat je visokokvalitetni asortiman noževa od Damaska. Ovi su noževi s pažnjom dizajnirani do najsitnijih detalja, tako da uvijek zadrže svoju oštrinu. Stoga su ovi noževi idealni za profesionalnu uporabu. Oštrice Shun Classic i vizualno su prekrasne, zahvaljujući prepoznatljivom uzorku pijeska za kojeg je zaslužan 32 slojni damask čelik. Ove noževe krasi kombinacija oštrice i elegantne, sužavajuće ručke izrađene od crnog pakkawooda (posebno otporan materijal razvijen od kombinacije drva i plastike) što rezultira sjajnim dizajnom koji u centar stavlja kvalitetu i funkcionalnost.

Oštrica
VG MAX čelik tvrdoće 61 (+/- 1) HRC od ruba do ruba oštrice. Obložena s 32 sloja damask čelika, utjelovljuje besprimjernu anatomiju te je rezultat elastična oštrica koja je zbog svog hibridnog sastava istovremeno i tvrda i fleksibilna. Oštrice Shun Classic imaju obostrani rub.

Ručka
Visoko kvalitetne smole dodane u drvo čine materijal posebno elastičnim i otpornim na vlagu. Njegov tipičan oblik kestena osigurava ugodno i sigurno držanje tijekom rezanja, zahvaljujući malom rubu s desne strane. Integrirani ?tang? povećava stabilnost i ravnotežu.

Tehničke karakteristike

U setu su univerzalni DM-0701 (oštrica 15 cm, ručka 10,4 cm) i Santoku DM-0702 (.oštrica 18 cm, ručka 12,2 cm.).

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi