Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Noževi i pribor
  3. Noževi
KAI Shun Classic nož za odreske, 12 cm

KAI Shun Classic nož za odreske, 12 cm

KAI
  • Šifra: DM-0711
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Proizvođač: KAI
  • Cijena: 899,00 kn

Opis

Napomena: dostupno na skladištu u EU. Dobavljivo po narudžbi. Rok isporuke do 20 radnih dana.

Shun serija kuharskih noževa je jedan od najopsežnijih serija od damast čelika u svijetu i vrlo cijenjena od strane vrhunskih stručnjaka, kao i ambicioznih hobi kuhara. Shun profesionalni kuharski noževi su izrađeni od specifičnog nehrđajućeg čelika damasta sa 32 slojeva. Jezgra je napravljen od VG MAX čelika. Ovo je izuzetno tvrdi čelik (61 ? 1 HRC, 1,0% ugljika, 1,5% kobalta) otporan na koroziju koji daje je oštrici na oštrini koja je bez premca. Konveksni rez oštrice zajedno s ručnim brušenjem svakog Shun noža donosi nenadmašnu oštrinu koja omogućuje rezanje i najtvrdokornijih materijala. Navedena oštrina zajedno s dobro uravnoteženom težinom noža omogućuje neumorni rad. Svaki Shun nož dobiva svoj jedinstveni i individualni karakter rafiniranjem prirodne ljepote damast jezgre. Na taj način svaki Shun nož je nedvojben i jedinstven - umjetničko djelo koje ujedinjuje zanat, tehnologiju i dizajn. Inspiriran majstorskom umjetnošću izrade samuraj mačeva, tehnika za proizvodnju najfinijih kuharskih noževa omogućava isporuku unutar Shun serije i noževe sa zapadnjačkim plošnim oblicima.

Tehničke karakteristike

Steak knife DM-0711. Oštrica 12,0 cm, ručka 10,4 cm

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi