1. Početna
  2. Pribor za jelo i noževi
  3. Noževi

Kai Seki Magoroku Shoso nož šefa kuhinje

KAI
  • Šifra: AB-5158
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Materijali: 5CR15MoV nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 18 cm
  • Proizvođač: KAI
  • Cijena: 78,00 € (587,69 kn)

Opis

Seki Magoroku Shoso noževi pravi su dragulj u kuhinji. Elegantnog su izgleda te su u cijelosti izrađeni od nehrđajućeg čelika. Ovi su iskovani noževi izoštreni velikom tehničkom vještinom koja je stvorila savršenu oštrinu, robusnost i izdržljivost što ih čini idealnima za svakodnevnu uporabu u kuhinji.

Shoso oštrica je kovana od nehrđajućeg 5CR15MoV nehrđajućeg čelika tvrdoće od 58 (+/-1) HRC, što jamči visoku i ujednačenu razinu kvalitete kao i dugotrajne rezne sposobnosti. Konveksna linija daje noževima stabilnu oštricu, idealnu za čist i precizan rez. Završna mat obrada ističe hladnu eleganciju noža.

Metalna drška od nehrđajućeg čelika 18-8 posebno je robusna i zahvaljujući simetričnom eliptičnom obliku osigurava profesionalno upravljanje nožem. Integrirani dijamantni uzorak osigurava siguran i udoban zahvat tijekom rezanja. Besprijekoran prijelaz od ručke do oštrice naglašava jasno definirane linije noževa.

Tehničke karakteristike

Chef''s knife
Oštrica 18 cm
Ručka 12,5 cm
Profesionalna serija noževa
Industrijska proizvodnja
Čvrstoća 56 (+/-1) HRC
Ručka 18/8 nehrđajući čelik
Oštrica 5CR15MoV čelik
Perivo u perilici
Proizvedeno u Japanu

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi