1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Kamado roštilji

Grill King 46 keramički kamado roštilj s dimilicom i opremom

Grill King
  • Šifra: GK18R
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Boja: crvena
  • Materijali: keramika/metal
  • Model: kamado roštilj i dimilica
  • Proizvođač: Grill King
  • Cijena: 5.391,00 kn5.990,00 kn
  • Ušteda: 599,00 kn (-10%)

Opis

Vlastita marka kamado roštilja

Grill King je naša vlastita marka keramičkih kamado roštilja i jedina koja nudi kamado roštilje s dimilicom. Grill King kamado je stoga roštilj, pećnica i dimilica u jednom! Uz dodatnu opremu u paketu koju čine: pokrivalo za roštilj, kamen za pizzu i žarač, ovo je vjerojatno najbolja ponuda kamado roštilja na tržištu!

Što je kamado roštilj?

Još su prije nekoliko tisuća godina u Aziji postojale velike glinene posude za koje se smatralo da su rane inkarnacije keramičkog štednjaka. Kroz vrijeme se razvijao, dodan mu je uklonjivi poklopac, vratašca za zrak radi bolje kontrole topline, a drvo je kao primarno gorivo zamijenio ugljen. Naziv kamado zapravo je japanska riječ za štednjak. Svijet je prihvatio taj naziv koji je u moderno doba postao opći pojam za ovaj stil keramičkih peći, tj. roštilja.

Čemu služi kamado roštilj?

Kamado roštilj izuzetno je svestran. Ne samo da se može koristiti za popularno grillanje ili dimljenje hrane, već se naveliko koristi i za pečenje pizze, kruha, raznih pita i kolača! Kamado roštilj ima izvrsna svojstva zadržavanja topline. Zahvaljujući gornjem i donjem otvoru za protok zraka, u kamado roštilju vrlo precizno možete regulirati niske ili visoke temperature. Visoke temperature idealne su za brzu pripremu, primjerice pljeskavica i kobasica, dok će niže temperature pogodovati namirnicama koje se moraju kuhati ili peći dulje vrijeme.

Dimljenje hrane

Grill King kamado ima mogućnost dimljenja hrane. Uz višesatno održavanje niže temperature roštilja i odgovarajuće aromatično drveno iverje (tkzv. čips) različitih okusa, pripremit ćete savršeno meka rebarca s kojih se meso samo od sebe odvaja od kostiju.

Tehničke karakteristike

Grill King kamado služi za:
standardno grillanje na žaru
dimljenje
pečenje na visokoj temperaturi
pečenje kao u pećnici

Grill King kamado sadrži:
emajlirani gornji ventilacijski disk
praktičan kupolasti termometar za dimljenje i grillanje
rešetku za roštilj od nehrđajućeg čelika
unutarnju košaru i prsten od vatrostalne keramike
ladicu za drveni čips
željezni stalak s kotačima
preklopne bočne police
rešetku za ugljen
pokrivalo
kamen za pizzu
žarač

Specifikacije:
promjer roštilja 45,7 cm
promjer rešetke 38,3 cm
debljina rešetke 6 mm
dimenzije sastavljenog roštilja (DxŠxV) 121x65,5x108 cm
radna visina 79,5 cm
neto težina 64 kg
bruto težina 72 kg

Materijali:
gornji ventilator: lijevano željezo
police: bambus
stalak/rešetka: nehrđajući čelik
tijelo roštilja/ložište: mulitna keramika (otporno do 1000 stupnjeva)

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi