1. Početna
  2. Posuđe
  3. Tave
De Buyer Prima Matera bakrena okrugla tava

De Buyer Prima Matera bakrena okrugla tava

DE BUYER
  • Šifra: 6224.28
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: bakar
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 3.565,00 kn

Opis

Vrhunsko bakreno posuđe iz linije Prima Matera. Idealano je za pripremu umaka, juha, gulaša, i ostalih jela. Prima Matera serija izrađena je od 90% bakra i 10% nehrđajućeg čelika. Bakar debljine 2 mm s vanjske strane odlično provodi toplinu što omogućuje posuđu brzo postizanje jako visoke temperature. Nehrđajući čelik s unutarnje strane omogućuje lako korištenje i jednostavno održavanje. Nakon svake upotrebe unutrašnjost oprati ručno, dok je bakar nakon svake uporabe, a najmanje jednom mjesečno, potrebno premazati/polirati pastom za bakar. Pogodno za sve grijače površine uključujući indukciju. Ne prati u perilici posuđa.

Promjer na vrhu 28 cm, promjer na dnu 19 cm, visina 3,5 cm.

Tehničke karakteristike

Promjer 28 cm.

Katalog-DEBUYER-bakar

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi