1. Početna
  2. Pribor za jelo i noževi
  3. Noževi

de Buyer FK2 santoku nož

DE BUYER
  • Šifra: 4281.17
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: FK2 nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 17 cm
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 126,00 € (949,35 kn)

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Duljina oštrice 17 cm
Ukupna dužina 32,4 cm
Njemački čelik X50Cr-MoV15 (1.4116)
Debeo prianjajući i stabilni ušac izrađen iz jednog dijela s izdržljivom ručkom od kompozitne plastike od karbonskih vlakana
Ergonomska ručka s protukliznim rukovanjem
Sustav za korekciju ravnoteže: kako biste pronašli ravnotežu između oštrice i drške koja vam odgovara, odvrnite stražnji vijak i uklonite podloške protuutega
Santoku nož je praktičan, višenamjenski alat pogodan za tanko rezanje povrća na kriške, ali također ima dovoljno dugu oštricu za rezanje mesa i ribe. Balans noža određuje se utegom koji se nalazi na kraju drške noža. Čvrst i izdržljiv. Za savršeno balansiranje sa sustavom protuutega.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi