1. Početna
  2. Popusti, akcije i promocije
  3. Dani de Buyera - do 50% popusta na vrhunsko posuđe i kuhinjski pribor

Dani de Buyera - do 50% popusta na vrhunsko posuđe i kuhinjski pribor

LONCI&POKLOPCI by Bajde, dućan s kuhinjskim blagom, otvara ljetnu sezonu tradicionalnom ponudom vrhunskog posuđa i kuhinjskog pribora francuske ikone kulinarstva de Buyer. Očekuju vas popusti do 50%. Iskoristite Dane de Buyera i vrhunskim posuđem podignite vrijednost svoje kuhinje!


Sigurnost i vrhunska kvaliteta posuđa

Uz de Buyer posuđe dobijate sigurnost i kvalitetu koju izuzetno cijene i vrhunski šefovi.

Genijalne tave, standardne i one duboke, za meso, ribu, palačinke, povrće, jednostavno vas moraju oduševiti. Jednako tako posude za pirjanje, lonci od vrhunskog inoxa, kao i bakreno posuđe koje zahtjeva posebnu pažnju ali istovremeno pruža kraljevski doživljaj u svakoj kuhinji.


 

Savršena kuhinjska pomagala i pribor


Noževi i rezači od najboljeg čelika, savršene oštrice i ergonomske drške trajati će vječno, uostalom kao sve što gotovo 200 godina izrađuju u de Buyer manufakturi.

Tu su i nezaobilazni kalupi, raznovrstan pribor i vrhunska pomagala. 


 

Elektične i plinske grill planche


Ove godine premijerno predstavljamo roštilje odnosno izvrsne planche s plamenicima od nehrđajućeg čelika koji kombiniraju učinkovitost i snagu i koje će oduševiti svakog outdoor kuhara.


 

Gdje kupiti?


Ne propustite posjetiti naše maloprodajne jedinice u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Zadru, Puli i Ljubljani, a tu je za vas i naš web shop u svako doba dana.


 

 Katalozi


Omogućili smo vam jednostavnost pregleda i kupnje svega što poželite imati u svojoj kuhinji. U katalozima se nalazi više od 200 različitih de Buyer proizvoda. Vi izaberite, mi dostavljamo!Napomena: akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dotupne na lageru u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na lageru jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti.