1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Roštilji na ugljen

D&S set za kotlovinu s ložištem i tanjurom, 70 cm

  • Šifra: CR253
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: Inox, čelik
  • Dimenzije: 70 cm
  • Proizvođač: D&S
  • Cijena: 849,00 kn

Opis

Kvalitetno ložište, inox tanjur, još samo treba zapaliti vatru i spreman si za pripremu neodoljive kotlovine. Tanjur promjera 700 mm bit će dovoljan za veliko društvo koje će uživati u mirisima i okusima kotlovine.

Kotlovina s peći sadrži: peć (ložište), dimnjak, pepeljaru, 3 noge. Peć je zaštićena temperaturnom bojom do 700 °C. Cijela peć ima kružne rupe za grijanje vanjskog ruba tanjura. Cijela kotlovina je rasklopiva te je jednostavna za transport u autu i daljnje skladištenje u kući. U kotlovini može biti loženo na drva, ugljen ili plin.

Tehničke karakteristike

Materijal Inox
Debljina ložišta 0,8 mm
Debljina tanjura 0,8 mm
Vanjski promjer tanjura 690 mm
Vanjski promjer centra tanjura 470 mm
Visina vanjskoga ruba 32 mm
Dubina centra tanjura 52 mm
Unutarnja dimenzija peći 480 mm
Visina peći 250 mm

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi