1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Pizza pekači i oprema

Cozze 13" plinski pizza pekač

Cozze
  • Šifra: COZPIPEK13
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna/srebrna
  • Materijali: čelik
  • Dimenzije: 34 cm
  • Model: 30 mBar
  • Proizvođač: Cozze
  • Cijena: 239,00 € (1.800,75 kn)

Opis

Bez obzira jeste li ljubitelj klasične margherite ili kombinacija okusa, naš pizza pekač će vas oduševiti brzinom, jednostavnošću i nepogrešivim rezultatima. Nabavite svoj danas i doživite pravo talijansko iskustvo u udobnosti vlastitog doma.

COZZE PIZZA PEĆNICE

Cozze je Danska tvrtka, koja pri izradi proizvoda za vanjsku uporabu kombinira dizajn i inovaciju, a trenutno donose revoluciju iskustva u dvorišta diljem svijeta. Vrhunski proizvođač pristupačnih proizvoda na otvorenom, prepoznatljiv kao zabavan i pristupačan brend za kuhanje na otvorenom.

Ovo je savršen pizza pekač za one koji žele najbolju izvedbu, vrhunski okus i najveću zabavu. Ovo je vjerojatno najomiljeniji pizza pekač na svijetu. Zašto? Prije svega, jednostavan je za korištenje i svaki put ćete dobiti izvrsne rezultate.

Pizza pećnice za vanjsku upotrebu postale su izuzetno popularne diljem svijeta. Cozze pećnica za pizzu omogućuje svakome da postane pravi majstor pizze (pizzaiolo) u udobnosti vlastitog dvorišta.

Suvremena životna dinamika i sve veći interes za kuhanje kod kuće potaknuli su potražnju za inovativnim kuhinjskim uređajima. Cozze donosi mogućnost pripreme prave pizze, poput one iz pizzerije, s brzinom, okusom i jednostavnošću kojom su oduševljeni i odrasli i djeca.

Tehničke karakteristike

Jedna od ključnih prednosti Cozze pizza pećnica je izuzetno kratko vrijeme pečenja. Samo 2 minute dovoljno je da pizza bude savršeno pečena, zadržavajući svježinu sastojaka i okus autentične pizze.
Dimenzije: 53×53×29 cm
Za velike pizze do 34 cm
Temperatura: pećnica dostiže min. 400 stupnjeva, što je ispitano najbolja temperatura za pećenje pizze u ovoj pećnici. Pećnica međutim može postići i više temperature, stoga je vrata pećnice (ukoliko ih pećnica ima), potrebno nakon početnog zagrijavanja otvoriti, kako bi se spriječilo pregrijavanje i mogućnost deformacije same pećnice. Također, kada se pećnica zagrije potrebno je smanjiti temperaturu, pa ju zatim ponovno podići prilikom pećenja druge pizze. Više informacijama u priloženim uputama.
Dolazi s čvrstim kamenom za pizzu od kordierita koji je odobrio LFGB.
Materijali: pocinčani čelik premazan prahom
Termometar nije uključen
Plinski regulator nije uključen
Vrata nisu uključena

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi