1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Plinski roštilji

Barbecook Stella 4311 plinski roštilj

Barbecook
  • Šifra: 2239423000
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Model: plinski roštilj
  • Proizvođač: Barbecook
  • Cijena: 8.826,40 kn11.033,00 kn
  • Ušteda: 2.206,60 kn (-20%)
  • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8.826,40 kn

Opis

Plinski roštilj Stella 4311 velik je, ozbiljan i kvalitetan roštilj. Vašu terasu ili vrt učinit će vašom drugom kuhinjom. Izuzetno multifunkcionalan roštilj koji vam osigurava lako i brzo roštiljanje kao najbolji grill majstori.

Ovaj roštilj ima 4 snažna glavna plamenika koji ništa ne prepuštaju slučaju. Velika prednost ovog roštilja je i infracrveni bočni plamenik kojim možete peći meso bez ikakvog napora.

S ovim ćete roštiljem opskrbiti čak 14 ljudi koji će uživati u roštilj-gozbi. Pri izradi i dizajnu ovog roštilja, puno je pažnje posvećeno detaljima. Prepoznat ćete to po kliznim kukama za pribor na velikom bočnom stoliću.

Tehničke karakteristike

Grill površina: (35 x 43) + 2 x (17 x 43) cm
Materijal rešetke: emajlirano lijevano željezo
Materijal posude: kromirana žičana mreža
Broj plamenika: 4
Snaga: 15,5 kW
Bočni plamenik: da, infracrveni, 2,7 kW
Dinamička grill jezgra: da
Extra plancha: da
Termometar: da
Dimenzije: 174 x 59 x 119 cm
Broj porcija: 14
Startpack: da
Elektronsko paljenje: da
Ladice za masnoću: da
Extra: 3 kukice

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi