Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Gus i Alugus
  3. Gus pekači
Lava pekač od gusa

Lava pekač od gusa

  • Šifra: L366817
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: siva
  • Proizvođač: LAVA
  • Cijena: 795,00 kn (105,16 € )
besplatna dostava kamate
Artikl je dodan u košaricu!

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava tvornica u Turskoj je state-of-the-art proizvodni pogon razvijen isključivo za lijevano željezo i emajliranje. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu. Imaju milijune korisnika koji ih dobro poznaju.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV P TP 2640 K0 MJ GR. Kapacitet 4,86 l. Za 8-12 porcija. Masa 5 kg. Vanjske dimenzije 26.1 x 47 cm, visina 6,3 cm. Unutarnje dimenzije 26x40 cm. Troslojni emajl, dvaput zapečeno.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 10% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi