Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Posuđe
  3. Gus posude
Lava duboki okrugli lonac od gusa s integriranim ručkama i poklopcem

Lava duboki okrugli lonac od gusa s integriranim ručkama i poklopcem

  • Šifra: L226864
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: LAVA
  • Cijena: 690,00 kn
besplatna dostava kamate

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava tvornica u Turskoj je state-of-the-art proizvodni pogon razvijen isključivo za lijevano željezo i emajliranje. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu. Imaju milijune korisnika koji ih dobro poznaju.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV ECO Y TC 26 K7
Lava duboki okrugli lonac od gusa s integriranim ručkama i poklopcem, promjera 26 cm. Visina 13 cm. Kapacitet 4,71 litru. Za 4-6 porcija. Masa 4,95 kg. Debljina dna 4 mm, stijenke 3,5 mm. Jednoslojni emajl, jedanput zapečen.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi