1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi lonaca

Korkmaz Steama 8u1 set posuđa

Korkmaz
  • Šifra: A1999
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: 18/10 Cr-Ni nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 8u1 set
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 177,50 € (1.337,37 kn)

Opis

Korkmaz je jedan od najpopularnijih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je turski brend, popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu koji je na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama koje njegovi konkurenti u istom rangu kvalitete ne mogu pratiti. Korkmaz posuđe od nehrđajućeg čelika, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, pretis lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, pribor i pomagala među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Tehničke karakteristike

Ovaj se 8 dijelni Korkmaz set sastoji od lonaca sa staklenim poklopcem dimenzija
16x8 cm i kapaciteta 1.6 l
20x10 cm i kapaciteta 3 l
24x12 cm i kapaciteta 5.5
24x7 cm i kapaciteta 3 l
Pogodno za indukciju
Posuđe je izrađeno od 18/10 Cr-Ni nehrđajućeg čelika. Vanjske su površine polirane kako bi posuđe imalo visok sjaj. Poklopci su izrađeni od kaljenog stakla i imaju svojevrsno cjedilo zahvaljujući kojem možete bezbrižno iscijediti višak tekućine nakon kuhanja. Baza (dno) posuđa izvrsno prenosi toplinu.
Nehrđajući čelik 18/10, poklopci od viskokokvalitetnog stakla, ručke ergonomske s cool touch funkcijom. Jedinstvena funkcija pražnjenja lonca sa specijalno dizajniranim poklopcem koji dopušta izlazak pare tjekom kuhanja. Solar Base dno posude odlično provodi toplinu. Pažljivo polirane vanjske površine koje održavaju sjaj. Pogodno za indukcijske ploče i perilicu posuđa.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi