1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi posuđa

Korkmaz Steama 8u1 set posuđa

Korkmaz
  • Šifra: A1999
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: inox 18/10
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Korkmaz
  • Cijena: 1.546,00 kn (205,19 €)

Opis

Posuđe je izrađeno od 18/10 Cr-Ni nehrđajućeg čelika. Vanjske su površine polirane kako bi posuđe imalo visok sjaj. Poklopci su izrađeni od kaljenog stakla i imaju svojevrsno cjedilo zahvaljujući kojem možete bezbrižno iscijediti višak tekućine nakon kuhanja. Baza (dno) posuđa izvrsno prenosi toplinu.

Ovaj se 8 dijelni Korkmaz set sastoji od lonaca sa staklenim poklopcem dimenzija

- 16x8 cm i kapaciteta 1.6 l
- 20x10 cm i kapaciteta 3 l
- 24x12 cm i kapaciteta 5.5
- 24x7 cm i kapaciteta 3 l

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi